Társulj egy ikerház építésbe Budapest XVIII. kerületébe, Ganz kertvárosba.

Kategóriák: Telek adás-vétel
Elhelyezkedés: Xviii. Budapest Budapest
Látták: 125

12000000 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Július 3, 2019

Hirdetési azonosító:acc 23866


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Budapest XVIII. kerület Ganz kertvárosi részén eladó 800 m2-es telek mely Ikerház építésre alkalmas, ennek a teleknek a felére keresek azaz az ikerház másik feléhez építtető partnert, vagy olyan családot aki a telek felét vállalja kifizetni és közösen építenénk fel az ikerházunkat. Így a telek vételára házrészenként csak a felébe azaz 12 millió Ft-ba kerül. Tudok olyan vállalkozót is aki el tudja vállalni az építést, illetve tudok bankot is aki a hitel, csok folyósítását is intéznék. Amennyiben ajánlatom felkeltette az érdeklődésedet, kérlek jelezd felém. Érdeklődni Lehet: 06-70/597-8024 e-mai: enikokukacmindeningatlan.hu

Budapest XVIII. kerület Ganz kertvárosi részén eladó 800 m2-es telek mely Ikerház építésre alkalmas, ennek a teleknek a felére keresek azaz az ikerház másik feléhez építtető partnert, vagy olyan családot aki a telek felét vállalja kifizetni és közösen építenénk fel az ikerházunkat. Így a telek vételára házrészenként csak a felébe azaz 12 millió Ft-ba kerül. Tudok olyan vállalkozót is aki el tudja vállalni az építést, illetve tudok bankot is aki a hitel, csok folyósítását is intéznék.
Amennyiben ajánlatom felkeltette az érdeklődésedet, kérlek jelezd felém.

Érdeklődni Lehet: 06-70/597-8024 e-mai: eniko@mindeningatlan.hu

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    No Hasonló hirdetések

    Top