Fertőtlenítő kúra grapefruitmag cseppek segítségével

Kategóriák: Egészség, gyógyászat
Elhelyezkedés:
Látták: 9

Egyeztessed az hirdetés szerzőjével

E-mail küldése
Megjelent dátum: Október 31, 2018

Hirdetési azonosító:acc 23650


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget acc 23650 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Hogyan lehetséges a fertőtlenítő kúra grapefruitmag cseppek segítségével? Miért kitűnő vírus-, gomba-és baktériumellenes szer a grapefruitmag kivonat? Hogyan képes az Ökonet grapefruitmag természetesen elpusztítani számtalan kártékony kórokozót? Miért nem tesz kárt a grapefruitmag csepp a hasznos mikroorganizmusokban? Miért lehet sokkal hatékonyabb és kíméletesebb a grapefruitmag kivonat fogyasztása az antibiotikumoknál? Hogyan segíthet az Ökonet grapefruitmag bél-és gyomorbetegségeknél, gombás fertőzéseknél, megfázásnál, fogíny- és körömgyulladásnál, orr-, torok- és fülfertőzésnél és hüvelyfertőzésnél? Infók a grapefruitmagról és hatásairól weboldalunkon: http://grapefruitmag-kivonat.bioplus.hu/

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Kapcsolódó hirdetések

    Top